Nauta Maritiem: al sinds 1968 een begrip in de watersport!

Betrouwbaar advies en deskundige service

Nauta Maritiem en Hans Nauta zijn een begrip in Zoeterwoude. Of beter gezegd: een begrip in de watersport. Bij Nauta Maritiem kunt u rekenen op een betrouwbaar advies en deskundige service op het gebied van aankoop, onderhoud en professionele winterstalling van uw boot. Ook kunnen we u van dienst zijn bij de aankoop en onderhoud van Yamaha buitenboordmotoren. Naast het importeurschap van Crescent Allure sloepen en tenders en Rand Boats hebben we de afgelopen jaren ook onze eigen series op de markt gebracht: de Nauta Sloepen, Aquático Sloepen, Spirit Tenders en de Nauta Speedster 8.4. Tevens hebben we een ruim aanbod in stallings- en wegtrailers. Kom bij ons langs! In onze nieuwe showroom informeren wij u graag over de vele mogelijkheden die Nauta Maritiem u kan bieden.

Roeibootjes en visboten

Roeibootjes en visboten

Vader Nauta (Cor) werkte oorspronkelijk als vertegenwoordiger bij Kroon olieproducten en startte in 1968 voor zichzelf met een klein winkeltje met stalen roeiboten en visbootjes in Warmond. Hij was de eerste Yamaha dealer in Nederland.
Van vader op zoon

Van vader op zoon

Hans Nauta was als klein jongetje al gek op boten en motoren en na schooltijd altijd te vinden bij pa in de zaak. Het was vanzelfsprekend dat Hans de zaak over zou nemen van zijn vader. De passie voor boten ging van vader op zoon over en die passie en langzamerhand de traditie is nu ook overgedragen aan zijn oudste zoon Nick Nauta, hoe kan het ook anders met zo'n achternaam.
Allround watersportbedrijf

Allround watersportbedrijf

In 1979 was de samenwerking een feit, Hans kwam in de zaak bij zijn vader. En waar eerst nog voornamelijk sportboten verkocht werden kwamen er van lieverlee ook consoleboten en sloepen bij. Het bedrijf groeide al snel uit tot een allround watersportbedrijf.
Alles onder één dak

Alles onder één dak

In 2004 verhuist het bedrijf, succesvol uit zijn voegen gegroeid, naar een nieuw pand op de Hoge Rijndijk in Zoeterwoude. Winterstalling, werkplaats en showroom mooi bij elkaar onder één dak.
Nieuwe showroom

Nieuwe showroom

In 2015 start de volgende verhuizing, Nauta schuift één pand op in Zoeterwoude-Rijndijk. Het eerste deel van de showroom is eind 2015 klaar, het tweede deel is in het voorjaar van 2016 in gebruik genomen.
Aanbod

Aanbod

Nauta Maritiem presenteert haar sloepen jaarlijks op diverse beurzen in Nederland, waaronder de HISWA. Meer informatie over waar en wanneer u ons kunt bezoeken vindt u op onze nieuwspagina. Ondertussen kunt u ons aanbod natuurlijk altijd bekijken op deze website.

Aanbod bekijken

 • Neem contact op!
 • Neem contact met ons op!

  Naam*

  Email*
  Vul aub een geldig emailadres in.

  Bericht*

  Captcha*

Betrouwbaar advies en deskundige service voor iedere watersporter!

Nauta Maritiem

Hoge Rijndijk 215-217
2382 AL Zoeterwoude-Rijndijk

Telefoon: +31 (0)71 - 589 26 06
Email: info@nautamaritiem.nl
Website: www.nautamaritiem.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 16:00